- זמן הכנה
- 10 דקות
- זמן בישול
- 40 דקות
- רמת הקושי
- קלה
- כמות סועדים
- 8 אנשים
- סוג הארוחה
- ארוחת צהריים
המצרכים הדרושים
- 8 גדול
- שוקיים או פרגיות
- 1 כף
- שום כתוש
- 1 כוס
- סויה
- 8 גדול
- שוקיים או פרגיות
- 1 כף
- שום כתוש
- 1 כוס
- סויה

מה יותר מפתה ממתכון עוף של שלושה מרכיבים, שניתן להכין ב 10 דקות, 40 דקות בתנור ו…מקבלים מחמאות מטורפות…
אז זה מתכון הדגל בכל ארוחת צהריים/ ששי בערב אצלנו בבית, תוצאה מוצלחת מובטחת.
מומלץ להגיש עם אורז וסלט ירקות מרענן.
שלבי הכנה
- הוסיפי כפית גדושה שום כתוש
- הכניסי את השוקיים עם המרינדה שנוצרה לשקית ניילון, כך שהעופות "ישחו" במרינדה על מנת לקבל את טעמה
- הניחי את השקית בקופסת פלסטיק והכניסי למקרר לפחות לשעה
- העבירי את העוף עם המרינדה לתבנית אלומיניום חד פעמית ומזגי עוד סויה על העופות
- הכניסי לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות (אפשרי ואף מומלץ על טורבו) למשך 40 דקות
- יש להפוך את השוקיים מדי פעם על מנת שיצלו היטב מכל הכיוונים
איך הייתה המנה?