- זמן הכנה
- 15 דקות
- זמן בישול
- 30 דקות
- רמת הקושי
- קלה
- כמות סועדים
- 10 אנשים
- סוג הארוחה
- ארוחת צהריים
המצרכים הדרושים

חג החנוכה קרב ובא…ומה יותר מפנק, מאשר ריח הלביבות המשכר ממטבחה של אמא?
אז הנה מתכון לביבות חנוכה של פעם. קל להכנה וטעים בטירוף!
שלבי הכנה
- יש לגרד כ- 8 תפוחי אדמה בינוניים ובצל בינוני אחד במעבד מזון (ניתן גם בפומפיה)
- יש להוסיף 2 ביצים
- יש להוסיף 3 וחצי כפות קמח
- יש להוסיף כפית וחצי מלח
- יש להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס או טחון
- יש לערבב את כל החומרים היטב
- יש לחמם שמן קנולה במחבת (עדיף יצוקה)
- יש להכין מעין קציצות פחוסות מהתערובת ולטגן בשמן עד להזהבה
- יש להוציא את הלביבות ולהניחן על נייר סופג על מנת לספוג את שאריות השמן
איך הייתה המנה?