מתכון לביבות חנוכה של פעם

פורסם על ידי: bigmama | בתאריך: 18/12/2016
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
30 דקות
רמת הקושי
קלה
כמות סועדים
10 אנשים
סוג הארוחה
ארוחת צהריים

המצרכים הדרושים

8 מגורר
תפוחי אדמה
1 מגורר
בצל
2 גדול
ביצים
1 1/2 כפית
מלח
1/2 חצי כפית
פלפל שחור
3 1/2 כפות
קמח לבן
2 כוסות
שמן קנולה

לביבות חנוכה של פעם

חג החנוכה קרב ובא…ומה יותר מפנק, מאשר ריח הלביבות המשכר ממטבחה של אמא?

אז הנה מתכון לביבות חנוכה של פעם. קל להכנה וטעים בטירוף!

שלבי הכנה

  1. יש לגרד כ- 8 תפוחי אדמה בינוניים ובצל בינוני אחד במעבד מזון (ניתן גם בפומפיה)
  2. יש להוסיף 2 ביצים
  3. יש להוסיף 3 וחצי כפות קמח
  4. יש להוסיף כפית וחצי מלח
  5. יש להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס או טחון
  6. יש לערבב את כל החומרים היטב
  7. יש לחמם שמן קנולה במחבת (עדיף יצוקה)
  8. יש להכין מעין קציצות פחוסות מהתערובת ולטגן בשמן עד להזהבה
  9. יש להוציא את הלביבות ולהניחן על נייר סופג על מנת לספוג את שאריות השמן

איך הייתה המנה?

כתיבת תגובה

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*