מתכון רביולי ריקוטה ברוטב פסטו בשמנת

פורסם על ידי: bigmama | בתאריך: 06/11/2016
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
25 דקות
רמת הקושי
בינונית
כמות סועדים
6 אנשים
סוג הארוחה
ארוחת צהריים

המצרכים הדרושים

1 חבילה
רביולי טרי במילוי ריקוטה של חברת גד
1 חצי כפית
סוכר
1 כף
מלח
1 חבילה
שמנת לבישול
1 חבילה
שמנת מתוקה
2 חבילות
שמנת חמוצה- שמנת של פעם
1 חבילה
פתיתי פרמזן-השף הלבן
100 גרם
צנוברים
4 חבילות
בזיליקום

רביולי ריקוטה ברוטב פסטו בשמנת

מתי בפעם האחרונה הכנתם בבית רביולי ממש כמו במסעדה. לא עוד רסק עגבניות, אלא רוטב פסטו בשמנת שיגרום לכולם ללקק את האצבעות.

ארוחת ערב או ארוחת צהריים, הרביולי הזה הוא מתכון מנצח.

 

שלבי הכנה

  1. תלשי את עלי הבזיליקום, הפרידי אותם מהענפים ושטפי היטב
  2. הכניסי למעבד מזון את העלים, שמן הזית, 40 גרם פתיתי פרמזן, 60 גרם צנוברים וקורט סוכר
  3. הפעילי את מעבד המזון עד אשר יתקבל ממרח גס
  4. העבירי את הממרח לסיר בינוני. הדליקי אש קטנה והוסיפי את השמנת המתוקה
  5. יש לערבב כל הזמן באמצעות מקצפה ידנית
  6. הוסיפי חבילת שמנת של פעם והמשיכי לערבב עם המקצפה עד אשר השמנת תימס ללא גושים
  7. הוסיפי את השמנת לבישול וחבילה נוספת של "שמנת של פעם". יש להמשיך ולערבל באמצעות המקצפה הידנית עד אשר אין גושים כלל.
  8. בסיר גדול יש להרתיח 4 ליטר מים עם כף מלח
  9. לכשהמים רותחים יש לשפוך את הרביולי לתוך הסיר ולהמתין כ -4 דקות עד אשר הם צפים
  10. יש לסנן את הרביולי, לשים בצלחת, לשפוך מעל את הרוטב ולעטר בצנוברים ובפרמזן

איך הייתה המנה?

כתיבת תגובה

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*